Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
ZAMÓW PRZEZ INTERNET
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
  • START
  • Menu
  • Promocje
  • Rezerwacja
  • Piękna 3 Pizza Napoletana logo
  • Galeria
  • Kontakt
  • O nas
  • Delikatesy

Menu

  1. START
  2. Menu
  • START
  • Menu
  • Promocje
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
  • O nas
  • Delikatesy
Zobacz promocje Schowaj promocje

Nowość Zamawiając przez internet, sam wybierasz promocje!

10% TANIEJ PRZEZ STRONĘ

Zamów on-line z odbiorem i oszczędź 10%. Środa - czwartek!

Promocja obowiązuje w: Dostawa i odbiór osobisty
Dostępność »

  • Poniedziałek:
  • Wtorek:
  • Środa:
  • Czwartek:
  • Piątek:
  • Sobota:
  • Niedziela:
Schowaj promocje
  • PIZZA ROSSA
  • PIZZA BIANCA
  • NAPOJE
  • WĘDLINY I SERY

Menu

  • PIZZA ROSSA
  • PIZZA BIANCA
  • NAPOJE
  • WĘDLINY I SERY

PIZZA ROSSA

PIZZA ROSSA

  • PRIMAVERA

    sos pomidorowy, mozzarella, szpinak, czosnek, grillowane warzywa, karczochy
  • PESCARE

    sos pomidorowy, mozzarella, tuńczyk, czosnek, cebula Boretane, roszponka, glassa balsamiczna
  • QUATTRO CARNI

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto, salami napoli, salsiccia fresca, boczek pancetta
  • BURRATA E CRUDO

    sos pomidorowy, mozzarella, odrobina rukoli, proscutto crudo, burrata, soczyste żółte pomidorki datterini
  • SCAMORZA E NDUJA

    sos pomidorowy, mozzarella, scamorza affumicata (wędzona mozzarella), nduja calabrese. cebula czerwona
  • FORMAGGIO 3.0

    sos pomidorowy, ser provolone piccante, ser scamorza affumicata (wędzona mozzarella), ser grana padano
  • PANCETTA

    sos pomidorowy, mozzarella, pancetta (włoski boczek)
  • 'NDUJA

    sos pomidorowy, mozzarella, 'nduja (kalabryjska pikantna kiełbasa), marynowana cebulka borettana
  • GAMBERETTI

    sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, czosnek, papryczka chilli, natka pietruszki, cytryna, pieprz mielony
  • MARINARA

    sos pomidorowy, czosnek, cebula czerwona, oliwki. Pizza nie zawiera sera oraz innych produktów pochodzenia zwierzęcego.
  • MARINARA Z SEREM

    sos pomidorowy, mozzarella, czosnek, cebula czerwona, oliwki
  • MARGHERITA

    sos pomidorowy, mozzarella
  • MARGHERITA DI BUFALA

    sos pomidorowy, mozzarella di bufala, grana padano
  • FUNGHI

    sos pomidorowy, mozzarella, pieczarki
  • VERDURE

    sos pomidorowy, mozzarella, grillowane warzywa, pomidor suszony, oliwki
  • CAPRICCIOSA

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto, pieczarki, karczochy
  • NAPOLI

    sos pomidorowy, mozzarella, łagodne salami napoli
  • COTTO

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto
  • COTTO E FUNGHI

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto, pieczarki
  • SPECK

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka speck, mix włoskich grzybów
  • CARNE

    sos pomidorowy, mozzarella, łagodne salami napoli, pikantne salami spianata, szynka speck
  • CRUDO

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka proscutto crudo, pomidorki koktajlowe, bazylia, grana padano, rukola
  • SPIANATA

    sos pomidorowy, mozzarella, salami spianata picante
  • TRIS DI SALAME

    sos pomidorowy, mozzarella, trzy rodzaje salami: spianata picante, ventricina, napoli
  • DIAVOLA

    sos pomidorowy, mozzarella, salami ventricina piccante, papryczka Jalapeño
  • PICCANTE

    sos pomidorowy, mozzarella, ostre salami Mangiafuoco z papryczką Carolina Reaper, świeża papryczka papryczka Carolina Reaper
  • CALABRESE

    sose pomidorowy, mozzarella, czerwona cebula, pikantna "nduja di spilinga, salami spianata picante
  • PUTANESCA

    sos pomidorowy, mozzarella, tuńczyk, czerwona cebula, ser pecorino romano
  • SPINACHI

    sos pomidorowy, mozzarella, szpinak, czosnek, do wyboru: salami napoli lub boczek pancetta
  • FORMAGGIO NA SOSIE POMIDOROWYM

    sos pomidorowy, mozzarella, gorgonzola, grana padano
  • CAPRESE

    sos pomidorowy, mozzarella, mozzarella di bufala, pomidorki koktailowe, natka pietruszki

PIZZA BIANCA

PIZZA BIANCA

  • SAPORITA !

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, szpinak, krewetki, czosnek, jalapeño, suszony pomidor, oliwa cytrynowa
  • CHAMPIGNION E TARTUFO

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, krem truflowo - pieczarkowy, szczypiorek, oliwa truflowa, grana padano
  • SPECK E GORGONZOLA

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, gorgonzola, szynka speck, roszponka
  • TONNO

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, tuńczyk, czerwona cebula, kapary
  • QUATTRO FORMAGGI

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, gorgonzola, mascarpone, grana padano
  • MORTADELA E PISTACCHIO

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, mortadela z pistacjami, pesto pistacjowe
  • CARBONARA

    sos śmietanowy, mozzarella, boczek pancetta, czerwona cebula, grana padano, pecorino romano, świeżo mielony czarny pieprz
  • SALSICIA E FRIARIELLI

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, salsicia fresca (włoska biała kiełbasa), friarelli (liście włoskiego brokuła) czosnek,
  • COTTO E PISTACCHIO

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, szynka cotto, pesto pistacjowe
  • BOSCO

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, borowiki, rukola, oliwa truflowa, pecorino romano
  • VERDURE IN BIANCO

    crème fraîche (śmietana 30%), mozzarella, grillowane warzywa, karczochy

NAPOJE

NAPOJE

  • Soda CYTRYNOWA

  • Soda POMARAŃCZOWA

  • Soda MOJITO

  • CHINOTTO

  • Coca cola puszka 330 ml

  • Pepsi Cola puszka 330 ml

  • Woda San Pallegrino 700 ml

  • Woda niegazowana 500 ml

  • LIPTON

WĘDLINY I SERY

WĘDLINY I SERY

  • Spianata piccante plastry 200 g

    Spianata Piccante to pikantna włoska wędlina, która powstaje z mięsa wieprzowego. Wytwarzana jest w regionie Kalabrii we Włoszech i charakteryzuje się miękką, zwartą konsystencją oraz zdecydowanym, lekko pikantnym, wyważonym smakiem. Spianata Piccante jest idealna do podania na zimno, jako dodatek do sałatek lub jako przekąska z kawałkiem chleba. Można ją również wykorzystać jako składnik dań gorących, takich jak zapiekanki, risotto czy makarony.
  • Salami Napoli plastry 200 g

    Salami Napoli to wędzona wędlina wieprzowa pochodząca z Kampanii we Włoszech. Jest to wędlina dojrzewająca o łagodnym smaku i delikatnym aromacie. Salami Napoli powstaje z mięsa wieprzowego, najczęściej z łopatki, karkówki, szynki czy części lędźwiowych. Dojrzewa około 60-80 dni i jest idealna do kanapek i talerza wędlin.
  • Pancetta 200g

    Coppa stagionata to dojrzewająca karkówka wieprzowa. Mięso natarte solą i ziołami dojrzewa przez 4/6 miesięcy, co wpływa na delikatność i jakość tej włoskiej wędliny, nadając jej niepowtarzalny smak i aromat. Coppa stagionata jest idealna do przygotowywania przystawek i dań na zimno, takich jak carpaccio, sałatki i deski wędlin. Doskonale sprawdzi się również jako składnik dań gorących, jak sosy, risotto i zapiekane makarony. Pochodzi z regionu Emilia-Romania we Włoszech.
  • Mortadela z pistacjami plastry 200 g

    Mortadela z pistacjami to włoska wędlina, która składa się z mięsa wieprzowego, słoniny, pistacji oraz przypraw. Włoska mortadella jest łagodna w smaku i ma kremową konsystencję. Jest idealna do przygotowywania przystawek i dań na zimno, takich jak sałatki i deski wędlin. Można ją również wykorzystać jako składnik dań gorących, jak sosy, risotto i zapiekane makarony.
  • Speck plastry 200 g

    Speck to wędzona szynka pochodząca z Tyrolu Południowego, regionu we Włoszech. Jest to wędzona szynka wieprzowa, która jest solona i przyprawiana mieszanką ziół, takich jak czosnek, jałowiec i liście laurowe. Następnie suszy się ją na powietrzu i wędzi na zimno przez kilka tygodni. Speck ma intensywny, dymny smak i jest często podawany w cienkich plasterkach jako przystawka lub dodatek do sałatek i makaronów.
  • Salsicia super piccante plastry 200 g

  • Nduja calabrese kawałek 200 g

    'Nduja Calabrese to pikantna, rozprowadzalna kiełbasa wieprzowa z regionu Kalabrii we Włoszech, która składa się z mięsa wieprzowego, tłuszczu, suszonych papryczek chili i przypraw. 'Nduja jest głównie podawana z kawałkami chleba lub dojrzałym serem. Jej unikalny smak sprawia, że nadaje się do różnych dań, takich jak sosy do makaronów.
  • Szynka cotto plastry 200 g

    Prosciutto cotto to gotowana włoska szynka, która powstaje z udźca wieprzowego nacieranego solą, pieprzem i przyprawami. Tak przygotowaną wędlinę włoscy rzemieślnicy poddają długiemu gotowaniu, dzięki czemu powstaje soczysta szynka delikatesowa. Ta gotowana szynka charakteryzuje się jasnoróżowym kolorem oraz delikatnie słonym smakiem.
  • Proscutto crudo plastry 200 g

    Prosciutto crudo to surowa szynka wieprzowa, która jest solona i suszona. Włoscy rzemieślnicy produkują ją z mięsa z udźca wieprzowego, a proces dojrzewania może trwać nawet kilka lat. Prosciutto crudo jest zwykle podawany w cienkich plasterkach i jest idealny do przygotowywania przystawek i dań na zimno, takich jak sałatki i deski wędlin. Można go również wykorzystać jako składnik dań gorących, takich jak sosy, risotto i zapiekane makarony.
  • Salami Ventricina plastry 200 g

    Salami Ventricina to typowa regionalna wędlina włoska, o zdecydowanym, lekko pikantnym, wyważonym smaku. Cechuje się miękką, zwartą konsystencją i jest produkowana z wysokiej jakości mięsa wieprzowego. Ventricina jest wytwarzana w regionie Abruzja we Włoszech, a jej nazwa pochodzi od słowa "ventre", co oznacza brzuch. Salami Ventricina Piccante to wersja tej wędliny z dodatkiem papryki chili, która nadaje jej charakterystyczny, ostrzejszy smak.
  • Scamorza affumicata kawałek 200 g

    Scamorza Affumicata to wędzona włoska mozzarella o kształcie gruszki, produkowana z mleka krowiego. Ser ten ma delikatny, słodkawy smak i charakterystyczną, półtwardą konsystencję. Scamorza Affumicata jest idealna do podania na zimno, jako dodatek do sałatek lub jako przekąska z kawałkiem chleba. Można ją również wykorzystać jako składnik dań gorących, takich jak pizza, risotto czy makarony. Scamorza Affumicata jest produkowana w wielu regionach Włoch, a największym ośrodkiem produkcji jest Abruzja.
  • Mozzarella di BUFALA kulka w zalewie 125 g

    Mozzarella di bufala to tradycyjny ser pochodzący z regionu Kampania we Włoszech, który jest produkowany z mleka bawolego. Ser ten charakteryzuje się łagodnym, wyważonym smakiem i delikatną konsystencją. Mozzarella di bufala jest idealna do przygotowywania różnych dań, takich jak pizza, sałatki, kanapki i desery.
  • Mozzarella kulka w zalewie 125 g

    Mozzarella to miękki, biały ser podpuszczkowy, pochodzący z Włoch. Ser ten charakteryzuje się łagodnym, wyważonym smakiem i delikatną konsystencją. Mozzarella jest idealna do przygotowywania różnych dań, takich jak pizza, sałatki, kanapki i desery.
  • Provolone kawałek 200 g

    Provolone to twardy ser pochodzący z Włoch, produkowany z mleka krowiego. Ser ten ma intensywny, lekko pikantny smak i jest idealny do przygotowywania różnych dań, takich jak, zupy, sałatki i desery. Provolone jest produkowany w wielu miejscach we Włoszech, a przede wszystkim w regionach Lombardia i Veneto,
  • Gorgonzola kawałek 200 g

    Gorgonzola to niebieski ser pleśniowy pochodzący z północnych Włoch, z regionu Lombardia. Produkowany jest z mleka krowiego i poprzerastany zielonkawymi żyłkami pleśni Penicillium glaucum. Dojrzewanie trwa od 3 do 4 miesięcy 1. Ser ten ma intensywny, pikantny smak i jest idealny do przygotowywania różnych dań, takich jak spaghetti alla carbonara, zupy, sałatki i desery
  • Pecorino romano kawałek 200 g

    Pecorino Romano to twardy ser pochodzący z Włoch, produkowany z mleka owczego. Ser ten jest jednym z najstarszych włoskich serów i był podstawą diety legionistów rzymskich ³. Pecorino Romano ma intensywny, pikantny smak i jest idealny do przygotowywania różnych dań, takich jak spaghetti alla carbonara, zupy, sałatki i desery.
  • Mozzarella di BURRATA w zalewie 125 g

SKŁADNIKI

W naszym menu w PIĘKNA 3: PIZZA NAPOLETANA kładziemy nacisk na autentyczność i wyjątkowy smak Włoch. Oferujemy prawdziwie włoskie doznania, korzystając z oryginalnych produktów najwyższej jakości, które sprowadzamy prosto z serca Italii. Nasza pizza neapoletańska wyróżnia się cienkim, lekkim ciastem, a każdy kęs jest pełen intensywnych smaków dzięki świeżym ziołom i warzywom, które starannie komponujemy, tworząc kulinarne arcydzieło. W PIĘKNA 3, nie tylko serwujemy jedzenie – oferujemy prawdziwą podróż po smakach i aromatach włoskiej kuchni.

Zamów online

BLIK, gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

Godziny otwarcia:

Dzisiaj: 
poniedziałek Zamknięte
wtorek Zamknięte
środa 12:00 - 21:00
czwartek 12:00 - 21:00
piątek 12:00 - 22:00
sobota 12:00 - 22:00
niedziela 12:00 - 21:00

ZAMÓWIENIA ON-LINE:

Dzisiaj: 
poniedziałek Zamknięte
wtorek Zamknięte
środa 12:00 - 20:50
czwartek 12:00 - 20:50
piątek 12:00 - 21:50
sobota 12:00 - 21:50
niedziela 12:00 - 20:50

Zmiany w godzinach pracy:

Dane kontaktowe

  • Piękna 3 Pizza Napoletana
    Piękna 3A, 58-200 Dzierżoniów
  • 451 280 880
    pizzeria@piekna3.pl
  • Mapa dojazdu
Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

ZAMÓW PRZEZ INTERNET

 

W PIĘKNA 3: PIZZA NAPOLETANA, pragniemy uczynić doświadczenie zamawiania jeszcze bardziej wygodnym.

Dlatego oferujemy wyjątkową możliwość zamawiania przez naszą stronę internetową, zapewniając szybkość, łatwość i spersonalizowane opcje dostawy lub odbioru.

Zamawiając online, korzystasz z intuicyjnego interfejsu, dostępu do wyjątkowych promocji oraz śledzenia statusu Twojego zamówienia, co sprawia, że delektowanie się autentyczną pizzą neapoletańską staje się jeszcze bardziej przyjemne.

OK!